2011/2012
Véradóverseny

A Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete és az Országos Vérellátó Szolgálat Eger Területi Vérellátója, 2012. május 22-én Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében immár nyolcadik alkalommal hirdetett eredményt a középiskolák véradóversenyében.

Bővebben...
 
„Eger az Anjou királyok korában”

A Szent György Lovagrend a trianoni béke emlékére és a Nemzeti összetartozás napja tiszteletére városi Történelmi pályázatot hirdetett középiskolás tanulók részére Eger az Anjou királyok korában címmel.

Bővebben...
 
Közgés sikerek az Egri Lokálpatrióta Egylet, a Farkas Ferenc Zeneiskola és a Cives Pro Urbe Alapítvány által rendezett Tehetségkutató versenyen

Ének-hangszeres kategóriában a Közgé Kórus I. helyezést ért el, Szűcs Bernadett és Kisari Zalán II. helyezett lett. Detti az egyéni ének kategóriában a II. helyet szerezte meg. Őt követte Nagy Richárd, aki III. lett. Zalánt a zsűri külön dicséretben részesítette.

A Közgé Kórus tagjai: Pitlu Gergő, Nagy Richárd, Szűcs Bernadett, Kis Viktória, Kovács Szilvia, Dremmel Nóra, Kisari Zalán, Koczka Blanka és Nagy Attila.

Gratulálunk tehetséges diákjainknak!

http://www.egrilokalpatriotak.hu/?oldal=HirMegjelenit&hirKod=20120517094424

Gratulálunk tehetséges diákjainknak!

 
Akikre az andrássysok büszkék …

A 90. évfordulóját méltóképpen megünneplő iskola a tanév végéhez közeledve nem csupán történelmére, hagyományaira, hanem a jelen diákjaira is méltán büszke. Számos városi, megyei és országos versenyen bizonyították tudásukat a tanulók.

Bővebben...
 
„Az én Finnországom” pályázat

„Az én Finnországom” pályázaton, amelyet a Finn Nagykövetség hirdetett meg, megnyertem az egyik fődíjat, ami az volt, hogy kis nagykövetként eltölthettem egy napot a Finn Nagykövetségen és a Nagykövet Úr kalauzolt egész nap.

Bővebben...
 
A SZAKMAI ÉRETTSÉGI TÁRGYAK VERSENYE

A SZAKMAI ÉRETTSÉGI TÁRGYAK VERSENYÉT országos szinten 2012. április 25-26-án rendezték meg Szolnokon. Iskolánkat 5 tanuló képviselte az országos döntőben, az idén is kimagasló eredménnyel.

Bővebben...
 
Szép magyar beszéd verseny országos döntője

Az idén 47. alkalommal rendezték meg Győrben április 20-22. között a Szép magyar beszéd verseny országos döntőjét, amelyen Heves megyét iskolánk két tehetséges diákja, Tuboly Cintia (10.b, felkészítő tanára: Sulyok Kinga) és Kisari Zalán (13.d, felkészítő tanára: Kiss Judit) képviselte.

Bővebben...
 
Aratott az Andrássy Gyöngyösön is!

A Költészet Napja tiszteletére rendeztek megyei középiskolai szavalóversenyt Gyöngyösön. A József Attiláról elnevezett versenyben Kisari Zalán 13. d osztályos tanuló I. helyezést (felkészítő: Kiss Judit tanárnő), Baranyi Dániel 12. d osztályos tanuló II. helyezést (felkészítő: Rubóczky Éva tanárnő), Nagy Bence 9. b osztályos tanuló pedig(felkészítő: Kovács Jánosné tanárnő) IV. helyezést ért el. A versenyzőknek az első fordulóban egy József Attila-verset, a másodikban egy szabadon választott magyar költő versét kellett elmondaniuk.

 
Versmondóink sikere

Március 28-án Hatvanban ismét megrendezték „Jöjj el, szabadság!” címmel a területi versmondó versenyt, melynek évek óta a Damjanich János Szakközépiskola ad otthont. A közel 60 fős mezőnyben. Baranyi Dániel 12. d osztályos tanuló III. helyezést ért el. Felkészítője Rubóczky Éva tanárnő. Nagy Bence 9. b osztályos tanuló pedig az „új versenyzők” kategóriában kiemelkedő teljesítményéért kapott oklevelet. Felkészítője Kovács Jánosné tanárnő.

 
Siker a Langwest-versenyen!

A Langwest Nyelviskola által szervezett német nyelvi versenyen Nagy Bence 9.b osztályos tanuló az írásbeli forduló után bejutott a szóbeli fordulóba, ahol az előkelő 3. helyezést érte el a régióban. Ezzel a remek eredménnyel Bence megszerezte a középfokú szóbeli nyelvvizsgát. Gratulálunk!

 
VÁROSI NÉMET SZÉPKIEJTÉSI VERSENY A KERESKEDELMI SZAKKÖZÉP ISKOLÁBAN

2012.március 20.-án került sor a városi Német szépkiejtési versenyre,melyen iskolánk 3 tanulója vett részt, s bizonyíthatták, milyen szépen beszélnek németül. A versenyt Dr. Habis György Tanár Úr emlékére rendezték,akit 1994-ben Eger Város Kiváló Pedagógusává érdemesítettek,s aki városunk sok tanulóját oktatta többek között a német nyelv szépségeire.

22 tanuló résztvételével zajlott a verseny,melynek első fordulójában egy szabadon választott anakdótát adtak elő a versenyzők, a másodikban egy helyben kapott történetet kellett előzetes felkészülés nélkül felolvasniuk.

A zsűri döntése alapján iskolánk tanulóinak helyezései:

8. helyezett: Kolacskovszki Stefánia 11.D

11.helyezett:Nagy Bence Tamás 9.B

15.helyezett:Kosztadinovszki Georgina Vanda 13 D

Gratulálunk az eredményekhez!

 
„Március tizenötödike üzenete”

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékezve városi Szónoki beszédíró pályázatot hirdetett „Március tizenötödike üzenete”

címmel. A szervezők olyan pályaműveket vártak, amelyek tükrözik e történelmi esemény jelentőségét, mának szóló üzenetét. Nagy örömünkre szolgált, hogy e nemes versenyen Dremmel Nóra 12. d osztályos tanuló dolgozatával a II. helyezést érte el.

Felkészítő tanára: Kovács Jánosné

Gratulálunk!

 
„ A falak ereje nem a kőben van…”

„ A falak ereje nem a kőben van…”

A cselekvő hazafiság lehetőségei ma címmel meghirdetett városi Történelmi pályázaton Dremmel Nóra 12.d osztályos tanuló I. helyezést ért el.

Felkészítő tanár: Kovács Jánosné

 
Szép Magyar Beszéd Verseny megyei döntője

2010. március 6-án rendezték meg a Dobó István Gimnáziumban a Szép Magyar Beszéd Verseny megyei döntőjét, amelyen az iskolai versenyen elért eredményük alapján Kisari Zalán 13.d és Tuboly Cintia 10.b osztályos tanuló vett részt. A színvonalas versenyen mind a ketten kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, hiszen a zsűri döntése alapján szakközépiskolai kategóriában ők bizonyultak a legjobbnak.

Bővebben...
 
„ Mit ránk hagytak a századok”

A hagyományoknak megfelelően ebben a tanévben is meghirdette a hatvani Bajza József Gimnázium a „ Mit ránk hagytak a századok „ országos történelmi és művelődéstörténeti vetélkedőt. A vetélkedő témája Magyarország történelmét és művészetét ölelte fel 1490-től 1690-ig.

Bővebben...
 
Keba beszámoló

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány által szervezett értékpapír-piaci versenyen („keba verseny”) iskolánk „Költségdiktátorok” csapata a 430 indulóból az országos döntőbe jutott, ahol az 5. helyen végzett. A csapat tagjai: Nagy Bence Tamás (9.b.), Czifra Tímea (9.d.) és Tóth Szabina (13.pü.). Felkészítő tanár: Fehér Bence.

Bővebben...
 
Csirmaz Kolett

Csirmaz Kolett, 10. d A finn nagykövetség által kiírt „Az én Finnországom” pályázat díjazottja

 
2011. évi országos gyorsíró-, gépíró-, szövegszerkesztő-verseny

Pászti-Nagy Kristóf, a tanulói verseny legjobb szövegszerkesztője megőrizte első helyét.

Bővebben...
 
Kézilabda VI. korcsoport lányok

A városi döntő mérkőzései 2011. november 11-től, az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokba kerültek megrendezésre.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2

Friss!

Kérjük támogassa alapítványunkat adója egy százalékával!
A Közgazdasági Szakoktatásért Alapítvány
adószám: 19133696-1-10

A rendelkező nyilatkozat itt letölthető.

Köszönjük!


 

Nyolcadikosok figyelem!

A képre kattintva megtekinthető iskolánk tájékoztató füzete!

Általános felvételi információk nyolcadikosoknak!

***

Központi írásbeli felvételi vizsgák időpontja:

2018. január 20. 10:00

***

Szóbeli meghallgatások időpontja:

2018. február 26-28.

Szóbeli felvételi témakörei

***

A nyílt nap informatika óráján elkészült munkák letöltése.


 

Indítandó szakképzéseink:

 


 

A KÖZGÉ hivatalos oldala a Facebook-on!

 


 

Nemzeti tehetségprogram

 


 

 

Határtalanul! program: www.hatartalanul.eu

Összefoglaló itt!


 

 

Szivességbank

 

EFOP-1.3.5-16

 

 

 

 

 


 

Figyelem!
Weblapunk elsősorban a Firefox, Chrome és Opera böngészőket támogatja.
Internet Explorer böngészőt használva előfordulhat hogy egyes lapok hibásan vagy egyáltalán nem jelennek meg.

A honlapról letölthető pdf dokumentumok olvasásához az ingyenes, gyors, egyszerű Foxit Reader-t ajánljuk!

 

Mostantól tanulóink munkái virtuális galériánkban láthatók.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.