Címlap
IDB titkárjelöltek bemutatkozása

Iskolánkban ebben az évben is megválasztjuk az iskolai diákbizottság titkárát. Ebben a cikkben a három jelölt mutatkozik be. A szavazólapokat az osztályfőnököktől fogjátok megkapni.

 

 

 

Sas Kamillának hívnak és 19 éves vagyok. A 11.d osztályba járok és ez már a negyedik évem az Andrássyban. Szeretek sorozatot és horror filmeket nézni szabadidőmben, ezen felül imádok a barátaimmal lenni és egyedi kézműves dolgokat csinálni. Ugyanakkor 10 éve röplabdázom is. Ami a személyiségemet illeti, barátságos és őszinte vagyok, nagy a tűrő képességem és nem szeretek vitatkozni, de ha valamit máshogy gondolok azt megmondom. Az általános iskolai diák  önkormányzatnak is tagja voltam, ahol pár év tapasztalatgyűjtés után elnök lettem. Régebben, és most az IDB tagjaként is főleg a kreativitásomat szeretem megmutatni és új ötletekkel színesíteni a programokat valamint a díszítéseket megtervezni es elkészíteni. Emellett bármiben segítem a tagokat ha szükséges vagy elintézendő dolog van . A jövőre nézve  rendezvényszervezés téren képzelem el magam, mert szeretek tervezni és megvalósítani is.

 

Sziasztok!☺ Lovas Alexandra vagyok, a 11. D osztály tanulója. Tudni kell rólam, hogy egy nagyon életvidám, mosolygós és segítőkész lány vagyok. Tanulmányaimat is próbálom mindig a tőlem telhető legjobban teljesíteni. Szabadidőmben (ha van) olvasni szoktam, rengeteg sorozatot/filmet nézni és természetesen imádok a barátaimmal időt tölteni.  Nagyon szeretnék az iskolánk Diákbizottság-elnöke lenni, mert már általános iskolában is tagja voltam a Diákbizottságnak és szerettem volna a középiskolában is folytatni ezt a tevékenységet. Szeretek programokat szervezni illetve összeállítani, továbbá másokat irányítani és segíteni nekik. Mindig is aktívan szerettem volna részt venni a diákéletben és ez az Andrássyban sikerült is. Tagja vagyok a diákszínpadnak, sportolok, táncolni is szoktam és emellett az IDB tagja vagyok már négy éve és két éve pedig már a titkárhelyettes pozíciót töltöm be és próbálok mindenkinek segíteni és a legjobbat nyújtani mind a bizottság, mind az iskola felé. Úgy érzem, eddigi munkáim alapján alkalmas lennék az elnöki poszt betöltésére. Köszönöm, ha elolvastad, legyen további szép napod!

 

Nagy Szabolcs Máté vagyok, 11.b osztályos tanuló. Szabadidőmben animéket szeretek nézni és számítógépes játékokkal játszani. Már könnyebben ismerkedek mint régen és hamarabb megnyílok mindenki számára akár már az első beszélgetések után. Már általános iskolában is a diákbizottság tagja voltam, amit nagyon szerettem, ezért középiskolában is szerettem volna folytatni ezt a munkát. Nagyon szeretek programokat szervezni, irányítani és újítani azokon. Mindig keresem azt, amiben mindenki egyet ért és szeretem mások véleményét meghallgatni. Jövőre nézve nem csak iskolai, iskolán belüli programokat szeretnék szervezni, hanem iskolán kívülit is. Ezalatt a túrákat értem ahol mindenki tudna új emberekkel találkozni és kicsit talán mindenki máshogy nézne a világra.

 

Friss!

Kérjük támogassa alapítványunkat adója egy százalékával!
A Közgazdasági Szakoktatásért Alapítvány
adószám: 19133696-1-10

A rendelkező nyilatkozat itt letölthető.

Köszönjük!


 

Nyolcadikosok figyelem!

A képre kattintva megtekinthető iskolánk tájékoztató füzete!

Általános felvételi információk nyolcadikosoknak!

***

Központi írásbeli felvételi vizsgák időpontja:

2018. január 20. 10:00

***

Szóbeli meghallgatások időpontja:

2018. február 26-28.

Szóbeli felvételi témakörei

***

A nyílt nap informatika óráján elkészült munkák letöltése.


 

Indítandó szakképzéseink:

 


 

A KÖZGÉ hivatalos oldala a Facebook-on!

 


 

Nemzeti tehetségprogram

 


 

 

Határtalanul! program: www.hatartalanul.eu

Összefoglaló itt!


 

 

Szivességbank

 

EFOP-1.3.5-16

 

 

 

 

 


 

Figyelem!
Weblapunk elsősorban a Firefox, Chrome és Opera böngészőket támogatja.
Internet Explorer böngészőt használva előfordulhat hogy egyes lapok hibásan vagy egyáltalán nem jelennek meg.

A honlapról letölthető pdf dokumentumok olvasásához az ingyenes, gyors, egyszerű Foxit Reader-t ajánljuk!

 

Mostantól tanulóink munkái virtuális galériánkban láthatók.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.