Címlap Menza
Étkezés igénybevételének szabályai

2017/2018. tanév

1.   Az étkezést fizetési kötelezettség mellett vehetik igénybe a gyermekek. (Étkezési árak: teljes árú: 399 Ft, kedvezményes: 199 Ft/adag.) A térítési díjakat előre kell befizetni, tárgyhó 10-ig. Kéthavi díjtartozást követően a szülő előzetes írásbeli tájékoztatása után az intézmény felfüggeszti az étkezési szolgáltatást az adott tanuló részére a tartozás kifizetéséig.

2.   Az esetleges hiányzásokból adódó eltéréseket ­− a lemondási szabályok figyelembe vételével − a hónap zárást követően a következő havi számlában vesszük figyelembe, illetve korrigáljuk.

3.   Azokban az esetekben, amikor a kedvezményes igazolások lejárnak hónap közben, és a számla készítésénél még nem rendelkezünk az új érvényes határozattal, a számlában csak a meglévő igazolások alapján érvényesíthetjük a kedvezményeket. Ha nem nyújtják be az igazolást a teljes térítési díjat ki kell a tanulónak, képviselőjének fizetni.

4.   Az ebédet a tanulók étkezési jegy leadásával tudják az étteremben elfogyasztani. Elveszett, otthonhagyott jegy pótlására nincs lehetőség.

5.   Változás, hogy államkincstári állásfoglalás alapján a kedvezmény nélküli és kedvezményes étkezések csak az iskolában töltött napokra járnak, az iskolából való hiányzás esetén nem. (Pl. betegség esetén). Amennyiben az étkezést ezekre a napokra gyermek, vagy szülei nem mondták le, a teljes – intézményi – térítési (597 Ft/adag) díjat ki kell fizetnie a tanuló szüleinek a hiányzás napjaira.)

Kérünk minden étkező diákot és szüleiket, hogy a fenti változások miatt a betegségek, illetve bármely más hiányzásuk idejére az étkezéseket legyenek szívesek saját érdekükben lemondani. Hiányzást lemondani az étkezést megelőző munkanap 10 óráig lehet a Gazdasági Iroda 36/510-060, vagy a 36/410-497-es telefonszámain, illetve emailon: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. lehet. Az ebédjegyeket utólag kérjük leadni!

Tekintettel a lemondás szabályaira, váratlan esemény miatt történő lemondás esetén az első napon az ebéd elvihető, (ezt a szülőnek aláírásával igazolnia kell) de a további napokon nincs lehetőség az ebéd elvitelére.

 

2018 február


2018 március

 

Friss!

Kérjük támogassa alapítványunkat adója egy százalékával!
A Közgazdasági Szakoktatásért Alapítvány
adószám: 19133696-1-10

A rendelkező nyilatkozat itt letölthető.

Köszönjük!


 

Nyolcadikosok figyelem!

A képre kattintva megtekinthető iskolánk tájékoztató füzete!

Általános felvételi információk nyolcadikosoknak!

***

Központi írásbeli felvételi vizsgák időpontja:

2018. január 20. 10:00

***

Szóbeli meghallgatások időpontja:

2018. február 26-28.

Szóbeli felvételi témakörei

***

A nyílt nap informatika óráján elkészült munkák letöltése.


 

Indítandó szakképzéseink:

 


 

A KÖZGÉ hivatalos oldala a Facebook-on!

 


 

Nemzeti tehetségprogram

 


 

 

Határtalanul! program: www.hatartalanul.eu

Összefoglaló itt!


 

 

Szivességbank

 

EFOP-1.3.5-16

 

 

 

 

 


 

Figyelem!
Weblapunk elsősorban a Firefox, Chrome és Opera böngészőket támogatja.
Internet Explorer böngészőt használva előfordulhat hogy egyes lapok hibásan vagy egyáltalán nem jelennek meg.

A honlapról letölthető pdf dokumentumok olvasásához az ingyenes, gyors, egyszerű Foxit Reader-t ajánljuk!

 

Mostantól tanulóink munkái virtuális galériánkban láthatók.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.